Konuralp Anaokulu
Terzialiler Mahallesi, Konuralp Akçakoca Caddesi, No 40/2 Merkez/DÜZCE
0(380) 541 31 50

VİZYON

Eğitim ortamlarında çocuklarınızı hayata hazırlayan, çağın gerektirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere önem veren, azimli, kararlı, üretken, paylaşımcı nesillerin yetişmesini sağlayan, fiziksel donanımımız, eğitim öğretim etkinliklerimiz ve çalışan personelimizle yalnızca çocuklarımız için değil aynı zamanda anne babalar içinde özgün, kaliteli, nitelikli, tanınan ve tercih edilen yenilikçiliğin öncüsü olan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Okul öncesi çağına gelmiş çocuklarımızın Türk milli eğitimin amaçları ve okul öncesi eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, yaparak yaşayarak öğrenen, paylaşımcı, kendini doğru olarak ifade edebilen, sorumluluk alabilen çocuklar olarak yetiştirmek, çocukların fiziksel, duygusal ve bilişsel gelişimlerini sağlıklı şekilde geçirmesini sağlayan, onları hayata hazırlamayı ve ailelerimizi okul öncesi eğitimi konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, topluma, doğaya saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirilmesine temel hazırlamaktır.

Okulum Temiz Belgesi

İkili Öğretim

08:00-13:00 / 13:00-18:00

Doğal gaz

Özel Servis Araçları

Düzce-Konuralp arası mesafe 12 km´dir.

Terzialiler Mah. Konuralp Akçakoca Cad. No:40/2 Merkez/DÜZCE